dijous, 16 de març de 2017

Falles 2017


8 comentaris:

 1. La falla d´aquest any ha sigut impresionant i amb moltes sorpreses i coses noves per a tots. M´agradaría donar l´enhorabona a tota la gent que ha participat, mares,pares,iaios,iaies,germans,germanes,als Mestres, a l´Ampa , a la comissió cultural i a l´autora d´aquet video. Esperem que tots hageu disfrutat moltisim . Mil gràcies a tots. Fins la próxima. Ahh!!! I el video espectacular com sempre.

  ResponElimina
 2. The video has been very well

  ResponElimina
 3. The video has been very well

  ResponElimina
 4. Hello Celia I'm Mireia de 5é. The mascleta was very funny and very pretty. I had a great time, I loved it. Thank you very much for doing the mascleta. Bye!!!

  ResponElimina
 5. Celia soc Víctor gracies per penjar les falles jo no estaba 😊😊😊😊😊😊😊

  ResponElimina
 6. Ola Celia soc Priscil.la de tercer A i me va agradar molt LA MASCLETA DE GLOBUS que feren els xiquets de sise perque jo no mesperava que estes falles feren la mascleta i gracies a tu este cole se esta fent mes dibertit .
  GRACIES PER TOT !!!!!!!!!

  ResponElimina
 7. Ola Celia soc Priscil.la de tercer A i me va agradar molt LA MASCLETA DE GLOBUS que feren els xiquets de sise perque jo no mesperava que estes falles feren la mascleta i gracies a tu este cole se esta fent mes dibertit .
  GRACIES PER TOT !!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. Ola Celia som Ainara de 3r i Nermin de 4t A i mos va agradar moltisim la mascleta encara que jo Ainara no vaix poder anar pero per lo que he vist en el video es genial.
  ¡UN BESOT DE PART NOSTRA¡

  ResponElimina