dimarts, 28 de febrer de 2017

Carnestoltes
Ens hem llançat a mostrar les nostres disfresses pels carrers de Benimodo: tota la comunitat educativa omplint el poble de festa i música. Hem gaudit bona cosa i felicitem a tothom per les disfresses i l'organització de l'event, especialment a la xaranga (d'alumnes i ex alumnes) que ens han alegrat la vesprada, amb el seu treball i el seu esforç. Esperem poder comptar amb tots vosaltres el proper curs. Gràcieeeees.

7 comentaris:

 1. Hello.
  I'm David 6 A
  It's great!!!
  It was funny.
  The musicians had a great time.

  ResponElimina
 2. Que xuloooo!!!! M'encanta!!! Feia temps que no feiem passacarrer en carnestoltes i enguany ha sigut tot un éxit. Gràcies a tots per aquest dia tant divertit. Esperem que el pròxim any siga igual o millor.

  ResponElimina
 3. Hola Celia soc Mireia de 5é. Eu vaig passar genial va estar tot super xulo i va ser molt divertit. M'agrada molt que ferem aquell passacarrer. Va estar tot divertidisim. Adeu Celia!!!

  ResponElimina
 4. Hola Celia soc Estela de 5e . En carnestoltes m'agrada molt com anaen tots disfressats . M'agrada molt com anaen els de segon.M'encantaa!!!!

  ResponElimina
 5. Hola Celia, sóc Esther encara que en carnestoltes en el pasacarrer no estaguera en la classe estava tocant en la bandeta meu vaig passar molt be tocant,després varem anar a les moreres i estavem 6é A i 6é B ballant i fent-nos risa uns als altres.

  M'ho vaig passar molt bé !!!

  ResponElimina
 6. Hola Celia, sóc Esther encara que en carnestoltes en el pasacarrer no estaguera en la classe estava tocant en la bandeta meu vaig passar molt be tocant,després varem anar a les moreres i estavem 6é A i 6é B ballant i fent-nos risa uns als altres.

  M'ho vaig passar molt bé !!!

  ResponElimina

 7. Hello my 4th Africa less harm than you have in you!!sustains us very well as help us 😘😍 Thanks!!

  ResponElimina