dilluns, 13 de febrer de 2017

Acrosport

Els i les alumnes de 5é i 6é hem estat treballant Acrosport a l'àrea d'Educació Física, us deixem els nostres vídeos del treball aconseguit. Esperem que us agrade!
9 comentaris:

Natalia Valero ha dit...

Ho han fet tots molt bé, han quedat els videos molt xulos.L'espera per els videos ha valgut la pena.Les figures les han fet de maravella i els han quedat molt boniques. Enhorabona!!!

Anònim ha dit...

Hola Celia soc Mireia de 5é. Els videos estan super xulos. M'agradat molt l'acrosport es molt divertit i xulo. Totes les figures estan molt boniques. Gracies per fer estos videos tan bonicos!!! Adeu Celia!!!

Anònim ha dit...

Hola Celia soc lucia de sise b .Els vídeos an quedar súper xulos , tinc ganes de tornar a fer acrosport, gracies per enseñarnos coses .Adeu Celia

Anònim ha dit...

Hello Celia.
I'm David 6A
I liked these videos and I like the "acroesport" beacase I think it is very funny.

Anònim ha dit...

Hola Celia soc Pau E el de 5e.Els videos me an agradat molt xulos!!!Enhorabona a tots els que an participat.Gracies per un any mes en acrospart.Adeu Celia!!!

joana moreno ha dit...

m´han agradat moltíssim com han quedat els videos , a més , és una expèriencia molt bonica en la que la vergonya entre els companys desapareix , moltes gràcies per ajudar-nos a deixar de costat la vergonya i centrar-nos en lo que realment interesa , fer be el joc i gaudir del moment , moolts bessoooos .

CLARA ENGUIX ha dit...

HOLA SOC CLARA LA DE 6E
gracies per fer que mos eu passem molt be
et dic açó debut q en el institut no podrem gaudir tant per aixo tenim que gaudir aquest any que ens queda en aquest colegi
GRACIES

CLARA ENGUIX ha dit...

aquest any he gaudit molt de les classes de educació física
Mai olbidaré estos moments de esforç i de rises
Aquest vídeo de acrosport a sigut molt treballat en part de 5e 6eA 6eB
GRACIES

Herminio ORTEGA TORMOS ha dit...

Celia soc Víctor els dé sise han fet molt de treball i els ha quedat molt be