dimarts, 18 d’octubre de 2016

Reflexions

Encetem aquest apartat on podem anar explicant les nostres reflexions sobre activitats realitzades o suggerències que voldriem aportar! Vinga animeu-vos!

18 comentaris:

 1. Els jocs de atletisme qu estem fent ara són molt divertits.El de que tenies que agafar a el teu company i durlo al altre costat del camp, va ser molt divertit i l'altre que vam fer de les tres palmades va ser molt divertit tambè.Aquest any estic intentant esforçar-me mès que l'any passat i estan escmençant a agradar-me molt mès les classes d'educaciò física que l'any anterior a aquest.

  ResponElimina
 2. Quan ens vas dir que tenies una aplicació dels treballs que fem, tenia ganes de que mos digueres les contrasenyes.Peró hi ha que tindre paciencia, de segur que quan ens les dones entre de seguida a vore-ho.Sobre tot m'encanten els monstruos.Són super cuquis!

  ResponElimina
 3. Se me havia oblidat dir-te que me encanta la aplicació, perqué pots veure els teus punts des de ta casa.Ha sigut molt divertida la classe de educació física de hui.Sobretot el veure com es l'app.

  ResponElimina
 4. Hola, soc David de 6é.
  El dimecres en els jocs de pati no me toca fer de monitor però normalment ajude als monitors del cementeri.
  Altres vegades soles jugue, perquè me pareix un joc molt divertit.
  Amb els jocs de pati ja no m'aborrisc cosa que en alguns patis me passava.
  Per això pense que és molt bona idea fer jocs de pati i ajude com a monitor així els més menuts també se poden divertir.

  ResponElimina
 5. Quan Clara i jo tinguerem que inventar-nos un joc i uns estiraments, quan tenia que explicar el joc del final del circuit, estava molt nerviosa, perque sóc timida i estar davant de la gent no es lo meu.Cada vegada intente ser més oberta i al mateix temps em tanque un poc.Estic en casa treballant molt dur la timidesa perque em resulta dificil relacionar-me amb altra gent, encara que de vegades quan em coneixen més profundament s'adonen de com soc jo per dins.

  ResponElimina
 6. Hola,
  Hui als jocs de pati he fet de monitor d'incidències. M'agrada molt, sobre tot quan no hi ha incidències perquè això significa que tots hem jugat bé i ens hem divertit. També vol dir que els monitors han ajudat en els jocs.
  David 6è

  ResponElimina
 7. Hola,
  Hui no han hagut jocs de pati. He aprofitat per a estudiar naturals per a l'examen que teniem després. Estaria bé que tinguerem un espai per a llegir cada dia no sols els dies de jocs de pati.
  David 6è

  ResponElimina
 8. M'agrada molt la idea de David ya que es molt bona idee perque la gent que no li agrada jugar i si llegir li vindrien molt be les taules.I tambe m'agradaria que hi afegirem mes jocas i segur que tots anirien alli XD.
  Att:Lara 6e A

  ResponElimina
 9. Hui, Clara i jo teniem de joc les xapes, com que no hi havia cap persona en el joc quan a passat un rato, el joc del costat, el dels aros, no tenia cap monitor a càrreg, Clara i jo hem decidit fer de monitores tambè d'eixe joc, ja que hi havien xiquets jugant malament.Despés, hem ajudat en els bolos per a que no incumpliren les noremes.Al pati de hui han agut prou incidencies.

  ResponElimina
 10. Hui hem tocava ser monitora del joc del cementeri, hui Pau no ha vingut i al principi m'he ha tocat ser monitora soles, però ha vingut Fran i m'he ha ajudat seguent monitor al cementeri.Al principi del pati pensava que anava a ser avorrit, però després han vingut Fran, Joel i altres xiquets i xiquetes i m'ho he passat bé.Al principi havia pensat que seria avorrit el pati perquè pensava que no anava a vindre cap persona a jugar al cementeri, com hem va passar el divendres passat, que fins a prop de que sonara la sirena no hi van vindre xiquets i xiquetes, hem vaig avorrir prou sense que hi havera xiquets i xiquetes jugant contents i riguent-se.

  ResponElimina
 11. Hola,
  Hui a la classe d'educació física hem acabat de fer la prova de salt de longitud.
  També hem començat a fer la prova de llançament de pes i hem llançat la pilota de 2 kg. M'agradaria tornar-ho a fer. Perquè és una activitat que sols faig en l'escola.
  També m'agradat fer la prova de velocitat però sobre tot el salt de longitud.
  David 6é A

  ResponElimina
 12. Hui Clara i jo, hem estat en les xapes i en el joc dels aros, ella i jo la setmana pasada en inventarem una manera de jugar als aros,com que estavem ella i jo sols jugant als aros decidirem jugar d'altra manera: una de les dos deia si la encestaves o no i l'altra tirava, i aixi ens ho vam passar bé la setmana pasada.Hui hem començat jugant a eixa manera, quan de sobte han vingut un parell de xiquets i xiquetes i ens ho hem passat d'allò mès bé.Ha sigut un pati genial!!!!

  ResponElimina
 13. Si ens deixares jugar d'eixa manera un ratet i després al normal ens agradaria molt.Ademés els xiquets s'ho han passat d'allò més bé hui en el pati.

  ResponElimina
 14. Hola,
  Hui als jocs de pati alguns companys no han pogut baixar al pati i faltaven monitors dels jocs de pati. PEr això hui he fet de monitor. He estat en el cementeri, ha segut un poc aborrit perquè han jugat poquests xiquets. És millor quan juguen més, aproximadament 10.
  Vos anime a participar dels jocs de pati.
  David 6é A

  ResponElimina
 15. Hola Celia!!M'encantaria que pujares a la web els videos del ball d'ahir. Crec que ho ferem molt be. Ara no hi han clases aixi que si vull fer diari ho pujare per la web. La meua mare diu que enguany com es el nostre ultimany hi ha que disfrutarlo atope����. M'encantaria tornar al cole y vorevos a vosatres, els metres, a els amics y companys...
  Att:Lara Jareño de 6é A

  ResponElimina
 16. Celia, quan pujaras els videos de acrosport? He entrat per a veure'ls i no estaven.Puja'ls per favor, que tinc ganes de veure'ls ja.

  ResponElimina
 17. La clase de hui de "rugbi touch" ha sigut emocionant.Hem fet estrategies, hem jugat un partit hem apres el que no s'ha de fer...Moltiiissimes coses!!!!!!
  El proxim diari intentare fer-ho en ingles.
  Att:Lara de 6éA

  ResponElimina
 18. The game that we are working now, not that I dislike a lot, but I try to push myself as much as I can to pass it to me do my best but I do not like it.


  I feel like that bids on videos acrosport, because I wanted to see how it has been, we leave you with the plot! I hope that bids on it soon.  Bye!

  ResponElimina