dissabte, 5 de desembre de 2015

Ja tenim les canastes!!Ara sols ens falta esperar que arribe el dia 15, que passarem una intensa jornada de Bàsquet a l'escola, acompanyats de l'embaixador de la FEB Juan Antonio Orenga!
imgres.jpg

imgres.jpgimgres.jpgimgres.jpgUs deixe un video perquè pugau veure com jugava!


9 comentaris:

 1. Hola Celia soc Virginia de 4t m' agradat molt perque amd guañat les canastes.Viva.

  ResponElimina
 2. Hola celia soc Africa de 4t m´agradat molt el video gracies a tots em fet un video fantastic som tots un equip

  ResponElimina
 3. CELIA JA HE VIST EL VIDEO DE JUAN ANTONIO ORENGA.ARA SERA UN ABUELET?´.
  ADEU CELIA!BONA NIT

  ResponElimina
 4. Hola Celia estiguerem molt emocionats quan arribaren les canastes i ara estem molt ilucionats per a quan vinga el embaixador.Adeu Celia!!!
  Mireia de 4t.

  ResponElimina
 5. Hola Cèlia soc Carlos de quart. M'ha agradat molt el video de quan Juan Orenga jugava a basquet.Ara en les canastes noves pordrem aprendre a jugar a basquet. Adeu Cèlia.

  ResponElimina
 6. Enhorabona a tota l'escola per les canastes, sou uns artistes! Gracies Cèlia per motivar als xiquets amb nous projectes. Salutacions, Lydia.

  ResponElimina
 7. Enhorabona a tota l'escola per les canastes! Sou uns artistes! Gracies Cèlia per motivar als xiquets amb nous projectes. Salutacions, Lydia

  ResponElimina
 8. Hola Cèlia, soc Clara de 6é. Molte gràcies per motivar-nos a fer tantes activitats divertides. Gràcies per fer-nos guanyar les canastes, que no les aguerem tingut si tu no estagueres asi. Ara que ja a vengut Juan Antonio Orenga i ens a inaugurat i ensenyar un poc a jugar a bàsquet ja podrem jugar nosaltres amb elles al pati.
  GRÀCIES CÈLIA PER SER LA MILLOR MESTRA DE EDUCACIÓ FÍSICA!!! Estic desitjant que ens acompanyes a l´excursió de fi de curs. ADÉU I MOLTS BESETS!!

  ResponElimina
 9. Celia mos eu am pasat molt be en tu Virginia.

  ResponElimina