divendres, 30 d’octubre de 2015

Stacking a l'escola!

L’stacking és un joc individual i per equips, en el qual els participants fan i desfan piràmides amb 12 gots de plàstic, especialment dissenyats, i en seqüències predeterminades. Pot ser practicat per tothom qui ho vulga, sense importar l’edat o el nivell d’habilitat.
El més important que cal fer a l’hora d’apilar els gots és utilitzar les dues mans.  Cada got ha de ser agafat per una sola mà i s’utilitzen les dues mans només per apilar, però mai en el mateix got.
Existeixen cinc modalitats de competició:
 •  El 3-3-3: Es fan i es desfan tres piràmides de tres gots cadascuna, començant per la dreta o per l’esquerra segons preferència del jugador.
 •  El 3-6-3: Es fan i desfan tres piràmides. La central, una piràmide de sis gots, i els extrems, piràmides de tres gots. Es comença per l’esquerra o per la dreta segons preferència del jugador.
 •  El cicle: Es fan i desfan piràmides en la següent seqüència: 3-6-3; 6-6; 1-10-1. 
 •  Dobles: La competició de dobles està formada per una parella que treballa conjuntament per completar el cicle el més ràpid que puguen. El repte consisteix que un jugador només utilitza la seua mà dreta i l’altre només la seua mà esquerra. En poques paraules: “dos jugadors en un”.
 •  Relleus 3-6-3: L’equip de relleus està format per quatre jugadors. Cadascun ha de realitzar el 3-6-3 i tocar la mà del seu company que es col·loca en una línia a 2.13 metres de la taula. El temps no es para fins que l’últim competidor acaba.
Us anime a practicar i seguir provant per millorar!

Idea original http://www.mouelcos.cat
De L'escola sobre rodes!


Comencem a treballar l'Stacking Cups a infantil, mireu com són de creatius els nostres xiquets i xiquetes que ja practiquen aquesta divertida activitat!1 comentari:

 1. Hola Celia soc Mireia ens va molt be a tots en el institut
  ,ya ens han dit les notes de la 1era evaluacio
  Per ara tenim moltes excursions pendents en el institut com anar a Londres a fer un intercanvi,anar a la piscina de la devesa ,anar a un pista de gel de Valencia i altres coses ya vos anire contant sobre les notes tots hem aprovat i no hem suspes espere estar en contacte amb vosaltres adeu

  ResponElimina