dilluns, 5 d’octubre de 2015

Jocs de Pati

Aquesta setmana, hem començat a treballar a l'hora de l'esplai els "Jocs de Pati", un projecte que engeguem amb molta il·lusió, amb finalitat principal què tots puguem jugar i divertir-nos!! 
Amb aquest projecte donem opció a tots els xiquets i xiquetes a poder realitzar activitats del seu interés i així aprendre a gestionar el seu temps lliure i relacionar-se amb xiquets d'altres edats. Segons anem comprovant com funcionen les activitats, anirem realitzant adaptacions, modificacions o canvis per a millorar.
Algunes de les activitats que tenim són:
-Jocs de taula, amb escacs, parxís, la oca, conecta 4, Uno i tres en ratlla.
-Bibliopati, amb un seguit de llibres, contes i revistes.
-Jocs tradicionals, com la corda, la goma, la bomba, cementeri, xapes, caniques, bote-bote.
-Futbol.Esperem també rebre les vostres opinions i consells, per poder realitzar qualsevol canvi, ja que el més important sou vosaltres!!
Com sabeu, al pati d'infantil tenen 4 tricicles per a divertir-se, però, són insuficients. Des d'ací vos convidem a que si teniu joguines d'aquesta mena, que ja no utilitzeu, al nostre pati de segur que li treiem molt de profit. No dubte a consultar amb els/les mestres.
Moltes gràcies!!

5 comentaris:

 1. Hola Celia es que no para de borrar-me el comentari. Te l'escric altra volta. Soc Carlos de quart. Els jocs de pati m'han agradat molt sobretot el cementeri i la bomba. Si vols te done alguna canica repetida. Te recomane que podem traure la colxoneta gran per a fer alguna voltereta no molt perillosa. Adeu Celia!

  ResponElimina
 2. Hola Celia!!! Soc Mireia de 3r. M'agrada molt jugar als jocs de pati me divertixc molt sobretot m'agraden la bomba el cementeri la corda i la goma. Me va pareixer una gran idea i ademes molt divertida!!! Es molt divertit jugar a cada un de tots els jocs. Moltes gracies per ensenyarnos que en el pati es poden jugar a moltes mes coses de les que imaginem tots ens podem divertir sigam de la edat que sigam!!! Adeu Celia!!!

  ResponElimina
 3. Hola Celia! Soc David de 5è A m'agraden els dies amb jocs al pati. Els jocs que més m'agraden són: el cementeri i el botebote.
  També m'agrada jugar en el rocodrom.

  ResponElimina
 4. Hola soc Carlos de quart . Te recomanaria el joc de carreres de sacs i també carreres de carretilla però te que ser en algun puesto que no facen mal les mans quan estas corrent , podria ser dins del gimnas on ferem la mascletá . Adeu Célia.

  ResponElimina
 5. Hola Celia.Soc natalia de 5e A.A mi tambe m' agraden els jocs de pati,els meus jocs preferits son la comba el cementeri , el botebote i el rocodrom.Moltes gracies per fer q a la nostra escola existeixen els jocs de pati.
  Adeu.

  ResponElimina