diumenge, 20 de setembre de 2015

Antics alumnes

Aquest missatge va destinat a tots aquells alumnes que han estat treballant amb nosaltres i bé perquè acaben la seua etapa primària i passen a l'institut o per qualsevol motiu han de deixar la nostra escola. Obrim aquest apartat perquè puguem seguir estan en contacte, saber de vosaltres, que ens conteu com us va, com és el nou centre al que assistiu, etc.  Vinga us animem a participar!!!

Us trobem en falta!!

17 comentaris:

 1. Hola Celia soc Mireia ens va molt be en el institut nosaltres tambe extrañe l escola un dia de estos anirem a fervos una visita ya que ara tenim proves inicials

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mireia moltes gràcies per escriure, fa goig rebre notícies vostres!

   Elimina
 2. Hola CELIA yo tsmbe vos trobe molt a faltar i en clase com anem en Tablet mos an disat un rato per a sentir música i jugar entonces e decidit entrar al bloc i mirar un poquet lo que feu aixina que seguiu aixi

  ResponElimina
  Respostes
  1. Recordeu posar el nom, sinó no podem saber qui escriu!

   Elimina
  2. Soc Arantxa xo me se había olvidat posar el nom

   Elimina
 3. Hola Celia , soc Alba Barrera, ara estic en tecer en el col.legi les comes i tambe vos tire de menos a tots.
  espere poder anar quant tinga una vesprada lliure a vorevos i pegarvos un abraç. Un besset.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Nosaltres també et trobem en falta, espere que vaja tot genial i hages fet molts amics i amigues nous!

   Elimina
  2. SOC Arantxa Chenoll Doménech va tote mole be ara tic examen de teoría. De educación física en angles😣 mane serbit les tenues clases en angles

   Elimina
 4. HOLA CELIA,EL MESTRE DE EDUCACIO FISICA QUE TENIM EN PRIMER DE ESO ES UN POC ABURRIT PER QUE NO FEM TANTS JOCS COM EN TU.
  ARA ESTEM DONANT LA FORÇAAAAA!
  ES UN POC AGOTADOR..
  DE PART DE CAROLINA ,CRISTINA I MIREIA.
  MOLTS BESETSSS!

  ResponElimina
  Respostes
  1. No dieu això, tots hem de fer algunes proves en algun moment' ja jugareu ja.... Una abraçada!

   Elimina
 5. Hola Cèlia sóc Brenda, que ara estic en primer de la ESO. Jo també tinc moltes ganes de tindre una vesprada lliure per a poder anar a vore-vos. Espere poder visitar-vos molt prompte. Ja us contaré més cosses. Adeu !

  ResponElimina
 6. Hola bonica, això això, aneu informant-nos de coses i de tant en tant passeu per donar alguna abraçada!!

  ResponElimina
 7. Hola Cèlia !! Soc Brenda de primer de la ESO. Hui he tingut un examen d'educació física sobre "athletics":relleus, marcha, velocitat i resistencia.Ara estem començant l'unitat didactica de volei. Pense que es un joc molt divertit i com algunes amigues fan volei com a extraescolar m'ensenyen algunes tàctiques per a jugar millor. El dilluns aniré a fer-vos una visita. Adeu!!!

  ResponElimina
 8. Hola Celia soc Carla se 1ESO, aci en el institut la educacio fisica es molt aburrida ,sols fem probes pa nota i carreres de 30 minuts sense parar...Que els que ban a sise disfruten de la educacio fisica perque cuan binguen asi...Beno ,adeu i records a tots!!!

  ResponElimina
 9. Hola Cèlia!! Sóc Brenda de primer de la ESO. En educació fisica ara hem fet l'exàmen de volei i ens ha vingut durant unes setmanes un mestre d'Irlanda per a donar-nos les classes. Com que el seu anglés és diferent al accent que nosaltres utilitzem normalment, de vegades costa un poc d'entendre, però ell ens ha dit que si no entenem algo, li ho digam i parlarà més espai. Algunes vegades, els de TAFAD (cicles després de batxiller) ens ensenyen a jugar als jocs que ells estàn practicant.
  En anglés, aquesta setmana anem a fer una activitat super interesant, que es diu Mystery Skype. Açò consisteix en que la meua classe es conectarà via skype amb un altra escola de qualsevol part del món i tenim que parlar amb ells i fer-los preguntes per a esbrinar de quin país i escola són. Després ells seràn els que ens faràn les preguntes per a saber de quin lloc som.
  Adéu, i ens vegem prompte!!!

  ResponElimina
 10. Hola Celia soc Mireia hui voliem haver anat a vore la falla cremarse de l' escola al final no em pogut anar pero algun dia anirem tots a fervos una visita .La segona evaluacio ens anat molt be ya te anirem contante mes coses fins un altre dia ,Adeu

  ResponElimina