dissabte, 25 d’abril de 2015

Jocs populars i tradicionals

Estem treballant jocs populars i tradicionals a les classes d'Educació Física, però també hem aprofitat algun dia per compartir jocs amb els alumnes d'infantil i compartir algunes activitats. Us deixem una mostra de Jocs de corda, de goma, xapes, trompes o baldufes, tabes, boletes, bitlles…. i el que ens queda per practicar o aprendre. Esperem que molts de vosaltres recordeu molts d'aquests jocs de la vostra infància i a veure si ho tornem a practicar als nostres carrers o parcs!!5 comentaris:

 1. Molt bonic Celia, es
  molt xulo i ens diverteix molt eseñar als mes menudets espere aprendren mes els que mes xulos son pa mi es la goma ,qyue estem aseñant en el pati als de 3,4 i 5 anys i el de les pedres pero no me se dona molt bé.
  Seguix axi

  Dé:Arantxa6é

  ResponElimina
 2. Hola Celia soc Mireia de 6e a mi me a agrada el de les pedretes i chapes per que se he dona millor continuare practicant

  ResponElimina
 3. hola celia soc mateo de 4t em agrada molt els jocs que ens prepares eres la millor

  ResponElimina
 4. Hola celia soc natalia de 4t hem han agradat molt aquest tema

  ResponElimina
 5. Hola Celia a mi els que mes me agraden son la corda i les xapes.Me agraden molt els jocs que fem amb tu i ens divertixen molt.Al intentar botar a la corda no sabia lo divertit que era i ara me he donat conter de lo divertit que es botar a la corda.Gracies per ensenyarmos tot el que ens ensenyes.
  De Natalia Valero de 4t.

  ResponElimina