dilluns, 12 de gener de 2015

Olimpíades, cursa de relleus.

Avui hem practicat la cursa de relleus, deixant l'espai necessari per a intercanviar els testimonis. Quines altres coses heu aprés?

5 comentaris:

 1. Celia soc Arantxa e pensat noves ídes per les olimpíades ya que dema mos toca salts de valles,podriem ferles en cons amb pals tambe botar els bancs xicotets,fer com una torre amb exes peses de distins color i botarla.Espere que alguna idea siga util pa dema adeu:)

  ResponElimina
 2. Hola sóc Brenda de sisé.Una de les coses més importants que he aprés és què a la pista hi ha un espai en que els jugadors intercanvien el testimoni que s'utilitza per a guanyar velocitat.m' ho he passat molt bé.

  ResponElimina
 3. hola soc mireia de sise i m han agradta les fotos

  ResponElimina
 4. Hola soc Mireia de sise,m han agradat les noves fotos una pregunta el proxim dimecres dia 28 a classe de educacio ficica anem a fer lo de els primers auxilis gracies ,i adeu

  ResponElimina
 5. Hola soc Mireia de sise una pregunta cuant colgaras noves fotos al bloc espere voreles ,tambe volia comentarte de la activitat q hem fet hui a classe lo que passa a vegades es que el que esta inconsient a vegades no deixa els brasos morts i se meneja cuant el altre company el te que girar per a que bomite en els casos q estem donat en classe gracies ,i adeu.

  ResponElimina