dilluns, 10 de novembre de 2014

ARTISTES I JUGANERS


Els Artistes i els Juganers son tots els xiquets i xiquetes que ens han acompanyat durant molt de temps en la nostra feina de mestres. Els Artistes i els Juganers ens han ensenyat que la vida la fem a trossets.

Amb trossets del que ens passa cada dia a la nostra escola, amb els alumnes, amb les famílies, amb els companys.... Amb trossets d'amor, de passió, de treball, de reflexions, de dubtes, de encerts, de descobertes, de discrepàncies, d'errors, de rialles, d'abraçades, de tendresa, de ràbia, d'impotència, de col·laboració, de coses compartides, de coses rebutjades, de plors, d'indignació, d'alegria, d'esperança, de somnis, de mirades, de llenguatges...
També els Artistes i Juganers son les persones que passen un trosset de la seua vida amb nosaltres, i volem que siga un trosset IMPORTANT, un trosset FELIÇ, un trosset RESPECTUÓS, un trosset GARANTIDOR de DRETS i d'OPORTUNITATS, un trosset VALUÓS... Però moltes vegades no sabem o no podem.
Anem a intentar transmetre i compartir els nostres trossets, perquè estem segures que hi ha mil trossets que descobrir encara i volem fer amb vosaltres eixa recerca. Perquè tenim desig d'aprendre i de fer-ho, cada dia, millor.
Tenim sort, sempre tenim molta sort, de trobar companys i companyes que ens animen (i ens entenen!). Gràcies a ells comencem este camí.

Isa i Roser
 Inge Löök

1 comentari: